laagste prijsgarantie


WOON-WINKEL.NL BIEDT U DE LAAGSTE PRIJSGARANTIE !

Heeft u een product dat wij leveren ergens anders goedkoper gezien? Mail ons de informatie toe naar info@woon-winkel.nl met de prijsinformatie met daarop het model, de uitvoering en de prijs vermeld. Eventueel kunt u ons ook voorzien van een printscreen.
We bekijken uw vraag en als uw aanvraag met onderstaande voorwaarden klopt, dan leveren wij gratis het product voor dezelfde prijs. Heeft u vragen? Dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 040-2213922 of stuur ons een e-mail.


U ontvangt de laagste prijsgarantie bij woon-winkel.nl mits:

** Het product nieuw, compleet in originele verpakking en direct uit voorraad leverbaar is bij de aanbieder.
** Het prijsverschil moet door woon-winkel.nl controleerbaar zijn door middel van een prijslijst, advertentie, schriftelijke bevestiging van de aanbieder en/of fysieke controle bij de betreffende aanbieder.
** Alleen prijsvergelijkingen met producten afkomstig van winkels uit Nederland, vallen onder de woon-winkel.nl Laagste prijsgarantie.
Aanbiedingen uit het buitenland of aanbiedingen / acties van webshops (winkels op internet) komen niet in aanmerking.
** Het prijsverschil moet aanwezig zijn op het moment dat u een beroep doet op de Laagste Prijsgarantie.
** Wanneer u binnen veertien dagen na aankoop bij woon-winkel.nl hetzelfde artikel elders voor een lagere prijs kunt bestellen, ontvangt u van woon-winkel.nl het prijsverschil retour. Het verschil wordt eenmalig terugbetaald in de vorm van een tegoedbon (na inname van de originele verkoopbon).
** Uitgesloten van de laagste prijsgarantie zijn:
  • Eenmalige showroommodellen
  • Opheffings uitverkopen
  • Faillissements verkopen
  • Groothandels verkopen
  • Afwijkende leveringsvoorwaarden
  • Demomodellen
  • Tijdelijke procentuele kortingsacties

Foutieve prijzen
Wij proberen enkel de juiste prijzen in onze webshop weer te geven. Mocht er onverhoopt een onjuiste prijs vermeld staan, dan wordt u daarvan voor levering op de hoogte gesteld en heeft u de mogelijkheid uw bestelling te annuleren.