over ons

Woon-winkel.nl is de webshop van Profita Comfortabel Wonen en Lineo Moderne Interieurs, meubelzaak te Waalre (regio Eindhoven). In onze webshop vindt u een selectie van onze  uitgebreide collectie meubelen, slaapkamers en woon accessoires uiteenlopend van eigentijds tot modern en design. Onze collectie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde top merken. In onze showroom (nabij Eindhoven) hebben wij een groot deel van onze collectie staan, zodat u alles kunt ervaren en uitproberen. Wij begeleiden u al meer dan 50 jaar met prettig en persoonlijk advies.

UITGEBREIDE COLLECTIE
Onze brede collectie varieert van klassiek en landelijk tot modern en design. De collectie bestaat uit slaapkamers, matrassen, bedbodems, dekbedden, kussens, kinderkamers, kinderbedden, matrassen, banken, relax fauteuils, eetkamer stoelen, barkrukken, tafels, kasten, dressoirs, kleinmeubelen, verlichting en woon accessoires. Om het plaatje compleet te maken vindt u in onze winkel ook een uitgebreide collectie raam- en vloerbekleding. Er is voor ieder wat wils, in diverse kleuren, materialen en uitvoeringen. Ook zijn er mogelijkheden voor maatwerk. Bezoek onze winkels hiervoor.

VOORDELEN VAN HET KOPEN BIJ WOON-WINKEL.NL
Klik hier voor de voordelen die wij u bieden.

Klik hier voor: hoe werkt bestellen?

GRATIS LEVERING
Wij leveren gratis in heel Nederland en België (uitgezonderd eilanden).

INTERIEURADVIES
Wij vinden het erg belangrijk om u goed te kunnen adviseren. Daarom kunt u in onze winkel terecht voor gratis interieur advies, ook aan huis. Samen met u vertalen onze interieuradviseurs uw persoonlijke wensen naar een inspirerend advies, om uw woon- of werkruimte helemaal naar uw zin te maken. Of u nu komt voor een mooie bank, nieuwe accessoires of voor de gehele inrichting van uw woning, onze adviseurs zijn u graag van dienst!

SHOWROOM
Wilt u onze collectie zelf ervaren? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. U kunt ons vinden in de regio Eindhoven, direct aan de snelweg. Gestelsestraat 59, 5582 HG, Waalre (tegen Eindhoven). Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag.
Hier vindt u een overzicht van al onze koopzondagen. U kunt gratis parkeren bij ons voor de deur.

Profita Comfortabel Wonen / Lineo Moderne Interieurs
Gestelsestraat 59
5582 HG Waalre
Nederland
Tel: 040-2213922
www.profita.nl
www.lineo.nl

IBAN: NL80ABNA0444055614
BIC: ABNANL2A

K.v.K. : 17055159
BTW: NL007563012B01

Openingstijden:
Ma:
Di:
Wo:
Do:
Vrij:
Zat:
13.00
09.30
09.30
09.30
09.30
09.30
- 18.00
- 18.00
- 18.00
- 18.00
- 21.00
- 17.00
Zondag: Klik deze link voor de Koopzondagen van Profita Comfortabel Wonen en Lineo moderne interieurs regio Eindhoven.
U bent van harte welkom!